14 Ιουν 2021

Έκκληση από τον Εμπορικό Σύλλογο του Αλιβερίου για άμεση επίλυση των θεμάτων που έχουν προκύψει στο τοπικό Ταχυδρομείο

Με το παρόν έγγραφο σας γνωστοποιούμε την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν το τελευταίο ενάμισι μήνα οι κάτοικοι του Αλιβερίου. Το ταχυδρομείο του Αλιβερίου έχει μείνει κυριολεκτικά ανεπάνδρωτο. Όλοι οι μόνιμοι ταχυδρόμοι έχουν φύγει με τη διαδικασία της εθελουσίας και πλέον το ταχυδρομείο θα λειτουργεί με έναν μόνιμο και με δυο ενοικιαζόμενους διανομείς. Στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, προσελήφθη ένας ενοικιαζόμενος διανομέας ο οποίος αφενός δεν ….μπορεί να λάβει την απαραίτητη κατάρτιση, διότι δεν υπάρχει κανείς για να τον εκπαιδεύσει, αφετέρου είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει σε τόσο μεγάλο όγκο εργασίας.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η αλληλογραφία των πολιτών να έχει μείνει στο ταχυδρομείο και πλήθος λογαριασμών να έχουν λήξει πριν φτάσουν στα χέρια των πολιτών με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι πραγματικά απαράδεκτο ένα μέρος όπως το Αλιβέρι το οποίο αποτελεί την κεφαλή ενός από τους μεγαλύτερους Καλλικρατικούς δήμους της χώρας, με αρκετά μεγάλο πληθυσμό να γίνεται αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών, οι οποίες ξεκάθαρα οδηγούν στην υποβάθμιση του και σε προβλήματα που διαταράσσουν τη ζωή των πολιτών του.
Η τοπική μας κοινωνία είναι πραγματικά εξαγριωμένη με την κατάσταση που επικρατεί. Μια κατάσταση που αποτελεί πραγματικά «ένα καζάνι που βράζει» με την υπομονή των πολιτών μέρα με τη μέρα να εξαντλείται. Η εύρυθμη λειτουργεία του ταχυδρομείου του Αλιβερίου είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας, για αυτό το λόγο πολίτες και φορείς και θα την διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο.
Σας ζητούμε λοιπόν να προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες, οι οποίες θα επιλύσουν αυτά τα τόσο σοβαρά θέματα που έχουν δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων στη ζωή των κατοίκων του Αλιβερίου.

Πηγή: esaliveriou.gr