27 Ιουλ 2010

2η Επιστολή του Πανελλαδικού Συλλόγου Τεχνικών ΕΛΤΑ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛ-ΤΑ

ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΤΑ.
ΑΡΙΘ. ΚΑΤ. ΒΙΒΛ. ΣΩΜ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 6088 ΕΙΔ 4394/27-5-88
·         ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 12 - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΤΗΛ. :210 8321026


ΠΡΟΣ :
1. Δ/ντα Σύμβουλο
2. Γενικό Δ/ντη κ. Σάββα Δάνδολο

ΘΕΜΑ : '' Υπηρεσιακός Οργανισμός - Στελέχωση ''
Κύριοι ,
Δυστυχώς οι παρατηρήσεις του Συλλόγου μας για τον Υπηρεσιακό Οργανισμό των ΕΛΤΑ δεν εισακούστηκαν . Aπτόητοι , χωρίς καμμία ευαισθησία για διαβούλευση , προχωρήσατε στη νομιμοποίηση του και ήδη ξεκινήσατε διαδικασία στελέχωσης .
Επιβεβαιώνοντας έτσι τις υποψίες μας , που δεν έχουμε καταγράψει στα κείμενα που σας έχουμε ....
αποστείλει , ότι όλα , σχετικά με τη μεταφορά του Τμήματος από την Δ/νση Εκμετάλλευσης στη Δ/νση Τεχνικών Έργων και παράλληλη αναβάθμιση του σε στάθμη Τομέα , είχαν ως σκοπό την εξυπηρέτηση ρουσφετολογικού αιτήματος .
Γνωρίζουμε εκ των προτέρων , αρκετές ημέρες πριν τη διάλυση του Τμήματος Μεταφορικών Μέσων ότι όλα έγιναν προκειμένου να ικανοποιηθεί διοικητικός υπάλληλος ( …………………. ) που ο ίδιος εξάλλου το διαλαλούσε ότι η διαδικασία στελέχωσης και επιλογής ήταν προδιαγεγραμμένες και ότι έγιναν όλα με σκοπό .
Σας καλούμε την ύστατη στιγμή να σταματήσετε την μεταφορά του Τμήματος Συντήρησης Μεταφορικών Μέσων στη Δ/νση Τεχνικών Έργων και να ανακαλέσετε την διαδικασία στελέχωσης του .
Εξάλλου σας πληροφορούμε ότι ήδη προσφύγαμε στη Δικαιοσύνη και είναι οξύμωρο μια δικαστική απόφαση να ακυρώσει τον υπηρεσιακό οργανισμό , στο σημείο αυτό , βάζοντας παράλληλα σε περιπέτειες συναδέλφους που θα στελεχώσουν το Τομέα αυτό.
ΓΙΑ ΤΟ Δ . Σ .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ α.α                               ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ          ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Υπουργό ΥΜΕΔ κ. Δ. Ρέππα
2. Υφυπουργό ΥΜΕΔ κ. Ν. Σηφουνάκη
3. Πρόεδρο Δ.Σ. - ΕΛΤΑ
4. Επιτροπή Στελέχωσης ΕΛΤΑ