1 Μαρ 2010

Αποτελέσματα εκλογών Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας & Ν. Αττικής

Όπως λέμε αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών . . . . . . . κάθε παράταξη και τα δικά της......

Οι κάλπες έκλεισαν την Παρασκευή στις 19:00 αλλά αποτελέσματα δεν γνωρίζουμε.
Μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου 01:30, κάθε μισή ώρα είχαμε και διαφορετικό αποτέλεσμα.

Τα άκυρα - λευκά ψηφοδέλτια ενώ αρχικά ανακοινώθηκαν πως είναι 18 στην συνέχεια, όσο περνούσε ο χρόνος, άρχισαν να πολλαπλασιάζονται σε 22, 24, 26 και απ' ότι μάθαμε μέχρι τώρα, έφτασαν τα 27.
Στην αρχή ειπώθηκε πως ψήφισαν 966 για ΠΟΣΤ, αλλά στην συνέχεια ο αριθμός μειώθηκε στους 962 (Λες και οι Συνάδελφοι που ψήφισαν ήταν αόρατοι).

Όλες δε αυτές οι αλλαγές εντελώς τυχαία . . . . οδήγησαν σε νούμερα που μειώνουν το εκλογικό μέτρο στην ΠΟΣΤ στο 38, που επίσης εντελώς τυχαία . . . . . στερεί την εκλογή δικού μας αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΠΟΣΤ.

Οι δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι με την εφορευτική επιτροπή ζήτησαν από τους εκπροσώπους των παρατάξεων να αποχωρήσουν από το χώρο καταμέτρησης των ψηφοδελτίων (παράνομα βέβαια, αφού την παρουσία τους επιβάλει ο νόμος 1264/82) για να εκδώσουν, όπως είπαν τα αποτελέσματα.

Στην συνέχεια καλούσαν έναν έναν τους εκπροσώπους των παρατάξεων και τους ενημέρωναν για το αποτέλεσμα. Ο κάθε εκπρόσωπος εξερχόμενος έδινε και διαφορετικά αποτελέσματα
Τον εκπρόσωπο της δικής μας παράταξης ξέχασαν. . . . . να τον καλέσουν . . . . . . .

Στην συνέχεια οι δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι αποχώρησαν στις 01:30, ενημερώνοντας πως η διαλογή θα συνεχιστεί την Τρίτη. Τα ψηφοδέλτια δεν γνωρίζουμε μέχρι τότε που θα βρίσκονται.

Να χαιρόμαστε τις Δημοκρατικές Διαδικασίες που υπηρετούμε . . . . . .